Coaching

Stress- en burn-out coaching

Een briljant fonkelt wanneer alle vlakjes geslepen zijn. Jij floreert wanneer je in balans bent.

Caroline heeft de opleiding Stresspreventie en -interventie volgens de CSR®-Methode bij het CSR Centrum gevolgd en maakt voor Stress- en burn-out coaching onder meer gebruik van deze methode.

Ervaar je te veel ongezonde (werk)stress? Dan wil Caroline je graag helpen. Samen kijken we hoe je anders kunt omgaan met situaties. Bijvoorbeeld door het stellen van grenzen, zelf de regie over je leven te pakken en eventueel je leefstijl aan te passen. Zo krijg je weer houvast en richting.

Stress op zichzelf brengt geen schade toe. Behalve wanneer je onvoldoende hersteltijd neemt en roofbouw pleegt op jezelf. De opgedane kennis en ervaring zet Caroline in om jou inzichten en gereedschappen aan te reiken om te kunnen floreren. Zij helpt je bij het praktisch vertalen van doelen waardoor jij concrete resultaten bereikt.

Over de CSR®-Methode:

De individuele coaching van werknemers of particulieren met werkstressklachten is evidence based. Inzichten vanuit diverse wetenschappelijke disciplines vormen de basis voor de coaching.

De CSR®-Methode pakt stressklachten en burn-out psycho-biologisch aan. Dat betekent dat je wordt gecoacht op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. 

‘CSR’ staat voor Chronische Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress.