Caro Communicatie

Caroline Hoitink

Caroline Hoitink is het gezicht achter Caro Communicatie.

Caroline kan op een respectvolle manier en met humor vlot contact krijgen met haar clienten waardoor zij daadwerkelijk in beweging komen. Caroline is goed in het praktisch (helpen) vertalen van gestelde doelen waardoor concrete resultaten bereikt worden.

Caroline richtte in 1999 haar eigen bedrijf Caro Communicatie op. Zij heeft ruime ervaring als trainer/coach in vele verschillende organisaties door heel Nederland. Zij werkt daarbij vrijwel altijd incompany en traint en coacht veelvuldig mensen “on the job”. Training en coaching gaan dus vaak “hand in hand”.

Voor loopbaancoachingstrajecten werkt Caroline vanuit Houten (Provincie Utrecht).

Caroline is tevens bevoegd om les te geven in het basisonderwijs (montessori). Ook heeft zij enige tijd als directeur van een montessorischool gewerkt.

Zij volgde in de loop der jaren diverse studies (HBO en Post HBO) op de terreinen communicatietraining, coaching, loopbaancoaching, onderwijs en onderwijsmanagement. Caroline volgt ook nu nog regelmatig trainingen en workshops om haar vakkennis bij te houden. Caroline staat geregistreerd als Erkend Coach bij St!r.

Caro Communicatie kan, indien gewenst, een beroep doen op een breed netwerk van collega trainers en coaches op diverse terreinen.