Caro Communicatie

Caroline Hoitink

Caroline Hoitink is het gezicht achter Caro Communicatie.

Caroline kan op een respectvolle manier en met humor vlot contact krijgen met haar cliënten waardoor zij daadwerkelijk in beweging komen. Caroline is goed in het praktisch (helpen) vertalen van gestelde doelen waardoor concrete resultaten bereikt worden.

Caroline richtte in 1999 haar eigen bedrijf Caro Communicatie op. Zij heeft ruime ervaring als trainer/coach in vele verschillende organisaties door heel Nederland. Zij traint en coacht geregeld incompany en coacht deelnemers ook vaak “on the job”. Training en coaching gaan dus vaak “hand in hand”.

Voor particulieren met wensen op het gebied van coaching biedt Caroline trajecten vanuit Ede aan.

Caroline volgde in de loop der jaren diverse studies (HBO en Post HBO) op de terreinen coaching, stress- en burn-out coaching, loopbaan coaching, communicatietraining, onderwijs en onderwijsmanagement. Caroline volgt ook nu nog regelmatig trainingen en workshops om haar vakkennis bij te houden.

Caroline is tevens partner van en coach bij het CSR Centrum stress- en burn-out coaching en zij staat geregistreerd als Erkend Coach bij StiR.

Caro Communicatie kan, indien gewenst, een beroep doen op een breed netwerk van collega trainers en coaches op diverse terreinen.